Hírek, aktualitások

Bemutatkozunk

Képzéseink

Kapcsolat

Elérhetőségünk

Főoldal

 

 

Az intézményünk tárgyi és személyi feltételei

Oktatóink felkészültsége, tapasztalata:
Az elméleti jellegű ismereteket oktatóink közül többen felsőfokú szakirányú végzettség mellett rendelkeznek pedagógiai végzettséggel is, illetve több, mint 5 éves gyakorlattal a felnőttek oktatása terén.
Gyakorlati oktatóink szakirányú és szakmai gyakorlati oktatási tapasztalat jellemzően meghaladja az 5 évet. Többségükben szakmájuk mesterei és szakoktatói végzettséget is egyre többen szereznek.
Oktatásszervezőink felsőfokú pedagógiai végzettséggel és oktatói, tréneri gyakorlattal, továbbá 7-15 éves oktatásszervezői tapasztalattal rendelkeznek.

A tárgyi feltételeink:
Székhelyünkön 5  egyenként 20-25  fő befogadására alkalmas tanterem áll rendelkezésünkre. Ezekből 1 egészségügyi,szociális, 1 számítástechnikai és 1 vizuális kommunikációs szaktanteremként felszerelt.Laptop, írásvetítő, projektor, magnó, tv, videó kamera, vetítővászon, CD lejátszó segíti a szemléletes oktató munkát
Az egy résztvevőre jutó eszközszám a vonatkozó előírásoknak megfelelő, a számítástecnikai oktatásnál biztosított az „egy gép – egy felhasználó”arány.
A gyakorlati helyszín biztosítása, helyszíne: Felnőttképzési tevékenységünk kezdete óta különös hangsúlyt fektetünk a gyakorlat orientált, illetve az un. „duális” szakmai képzés szervezésre. A szakmai és vizsga követelményekben (SZVK) előírt, folyamatosan bővített - saját tulajdonú eszköz állományunkat kitűnően egészítik ki az együttműködő partnereink egyre szélesedő körével kötött együttműködési megállapodásainkkal biztosítottak.
Önálló ismeret elsajátításhoz, tanuláshoz biztosított segédeszközeink: A 30-as kört meghaladja azoknak a saját fejlesztésű „OKJ-s” képzési programjainknak a száma, amelyeknél egyedi szerkesztésű tananyagunk (tanulási segédlet, feladat és kiegészítő jegyzet gyűjtemény) segítheti a különböző tudásmérésekre készülő résztvevőket.

További részletes bemutatkozás: